Men Gittan då...

så Du tog inte chansen??;)


image443
Här är Pappa och Gittan nu...man skulle ju kunna tro att ni är på smekmånad..hihi.
image444
Det ser helt underbart!!
image445

Inte alls avundsjuk.....haha!

Ha det så bra...snart är det våran tur.
Kram Anette

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad mysigt det ser ut med solstolarna så där utspridda runt poolen. Känns lite mer privat då. Och så havet i bakgrunden. Vem skulle inte vilja vara där?!?

2008-03-03 @ 14:49:05
Postat av: Lindisen

hej hej. vi ska bo på karon, in on the beach heter hotellet! vi flyger från arlanda på lördag vid 20-tiden. bokade i juni förra året! snart är väntan över! vi stannar i två veckor, ni?

2008-03-03 @ 20:12:25
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Lindisen

vi ska till phiphi, bond-ön, någon korall-ö, så blir det shopping sol å bad. ja så gått det går med en 8-månaders, hehe

2008-03-03 @ 20:23:42
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Josefine

Hejsan!
Ja, nu är vi hemma och det har vart jättebra!
Och visst har jag lite tips efter vad vi har gjort!
När man kommer till thailand är det ett måste att se de här lite mer exotiska öarna. Vi tog en dagstur till Phi phi öarna och det var helt underbart. Man fick se vita ständer som låg intill ett glasklart turkost vatten med palmer på stranden. Man fick snorkla och se fiskar som man bara trodde fanns med i filmer eller långt ut till halvs, men vi låg bara där och flöt och såg ned på alla fiskarna, helt underbart! Dit kan man också åka på en två dagar eller tre dagars tur, då man övernattar också. det provade vi dock inte på. Freedom beach är också ett ställe jag skulle kunna tipsa om, det är också en strand som är exotisk och full av bra snorkling. dit tar man sig med longtailboat nere från stranden. Andra turer ska du inte ta med ditt resebolag som finns på hotellet. det är nästan det dubbla priset som att boka från nått av ställerna som finns på gatan. De turerna är minst lika bra, billigare och de talar jättebra engelska och guidar perfekt.

Elefantridning är också något jag tycker att man ska prova på. Men då ska man ta någon safari tur, också som en guidad tur då man får se apor och en massa andra dur också. vi gjorde helt fel och frågade en tuk-tuk förare om han kunde köra oss till någon elefantrindning och han körde oss till ett jättedyrt ställe där man red runt på en liten bana. inte alls i den exotiska djungeln som de antra turerna sägs vara.

Shoppingen är bra, det beror ju lite på vad man är ute efter och så! Men jag gillade marknaderna. Det finns en nattmarknad i phuket-town. den har öppet till klockan tio på kvällen och där finns allt! detb är satta priser så man behöver inte pruta, priserna där är även väldigt låga. När du åker dit är det smart att ta en taxi eller ev. en tuk-tuk. bestäm då en tid med chauffören så kommer han och hämtar upp er senare, då det kan vara ganska svårt att få tag på en tuk tuk eller taxi där ifrån. Det finns även en marknad i karon som vi var mycket på. den har öppet till klockan tolv på natten och där gäller det att pruta. Börja med ett skambud och se hur billigt du kan få det. t-shirts ska du få ned till iallafall 20-30 svenska kronor! kom ihåg att le och se glad ut hela tiden bara. det är vktigt!
Det finns shoppingcenter i phuket town om man är ute efter äkta varor, men då ligger ju priserna lite högre och det är inte prutbart. men när vi var där så verkade det som att de alltid hade rea, så det gick verkligen att fynda där. Det som vi besökte hette Central Festival. Tre våningar med en biograf på övervåningen som jag defenitivt tipsar om att gå på. man får en egen fåtölj att ligga i, en filt och en gudde och gratis påfyllning och epåfyllning av läsk. Helt suveränt!
Det finns även ett varuhus i patong, men det vet jag inte vad det heter. Robinsson och något till tror jag. Men det är bara att fråga tuktuk föraren så tar han er dit!

Det är lite av vad jag har att tipsa om, kom ihåg HÖG solskyddsfaktor! Vi körde på 20-30 den första veckan och vissa av oss brände oss ändå. och då har vi väldigt bra pigment. Solen är jättestark och en brännskada kan förstöra en hel semester.

Hoppas ni får en jättebra resa, jag svarar gärna på frågor om det är något du undrar över!

Ha det bra, Josefine

2008-03-04 @ 14:11:44
URL: http://lindebergjosefine.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej
Nu ar vi pa vag hem, sista natten tillbringar vi pa hotel Barcel`o Premium i San Jos`e 5*, vi har fatt en svit som vi nastan gar vilse i.
Vi har haft fantastiska dagar i Tambor, 30 gr i vattnet, 34 gr vid stranden och 20 gr pa morgonen.
All Inclusive innebar 3 restauranger att valja pa, massor med barer, egen badstrand i Stilla havet.
Massor med apor och pappegojor i traden,tvattbjorn, nasbjorn och jatteodlor och en massa vackra faglar allt for att gladja en fagelskadare. Har jag talat om att bade filmkameran och digitalkameran har gatt sonder har nere. Men trevliga medresenarer har lovat att branna DVD at oss.
Varma halsnigar Pappa och Gittan
RESFEBER??????????????????????????????

Vi ar hemma pa fredag em

2008-03-06 @ 01:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0